Z UPLYNULÝCH AKCÍ


KALENDÁŘ AKCÍ


NEJBLIŽŠÍ AKCE






RSS kanál akcí + další služby

Náš banner



Admin a správce webu:
adminmilitary-paintball.cz

 

Přihlásit se                  
Proběhlé akceHráčiTýmySkupiny týmůHerní lokaceGalerie zbraníTuning zbraní
Hlavní stranaRegistraceKalendář akcíKalendář komerčních akcíKalendář tréningových akcí
KuličkyStatistikyChatSlužbyPravidla M-PDiskusní fórum
VideaPaintballové obchodyArmyshopyBazarNávody ke zbranímOdkazy

Bazar paintballového vybavení - detaily k položce


Kategorie - Prodám: Zbraně / sety


Záznam zadal uživatel CarlosZáznam vytvořen: 08. Července 2023
Poslední aktualizace: 08. Července 2023

Zdravím, rád bych touto cestou nabídl následující paintballové zbraně a příslušenství:
1) Značkovač Tippmann TPX pistol Black, zbraň i příslušenství je ve velmi zachovalém stavu, málo střílená (používaná jako záložní), plně funkční a bez vad. Ke značkovači náleží celkem čtyři zásobníky, opravná sada, kufr, olej, pár bombiček a prachových kuliček (vhodných pro dlouhodobé nošení v tlačných zásobnících), šňůra pro jištění proti ztrátě a také pouzdra pro zbraň a zásobníky (to co je na fotkách).
2) T98, hlavěň 18 palců, upgrade nabíjení, výsuvná pažba, vnitřky nejsem si jistý ale měly by být vyměněné za upgrade. Silnější bicí pružina. 50r zásobník. K této zbraní je ještě základní hlavěň a sada bicích pružin ta co tam je, je pěkně silná, zbraň dává pořádné šlupky! Jinak málo střílená kupovaná z druhé ruky jako záložka a pro některé tématické hry.
3) TIPPMAN A5 egrip,(ten s dvanáctkou bombou) tento značkovač jsem kupoval jako nový a původní jsou na něm akorát tělo zbraně a spoušť, jinak: kit vnější, vylapovaný vnitřek, vyměněné vnitřnosti za kovové, 16 palců hlaveň, atrapa tlumiče, montáže, svítilna, kolimátor, stavitelná pažba, pět nebo kolik jich tam je střeleckých módů. Zbraň je hodně používaná, nicméně plně funkční a nikdy mě nezradila. Je to made in USA.
4) TIPPMAN A5 egrip – kulomet. Tato zbraň je sice částečně rozebraná, ale plně funkční. Chtěl jsem na ni udělat přestavbu, ale projekt odkráčel do říše snů i s partou kluků která se rozpadla. Tenhle kousek je již made in China. nicméně fungovala velmi dobře a bez poruch. Opět vylapované vnitřky, vyměněné vnitřnosti, dvacítka hlaveň a spousta věcí k tomu, viz foto, zásobník minimi origo včetně držáku na zbraň, dvounožka UK59 nová, kolimec, předpažbí atd.,atd. samozřejmě elektrická spoušť s příslušnými módy.
5) A nakonec nějaké příslušenství, CO bomby 9oz,12oz,20oz, vzduchová+hadice, nějaké ochranné pomůcky, díly z A5 původní, tuby na kuličky, těsnění, speciální šroubky, opravné sady. atd., prostě vše co jsem za ty roky nasbíral. Hlaveň s atrapou tlumiče je origo s tipmann A5 a pasuje na TPX. Hasičák na CO plný. Atd, atd
Věci byly pořizovány v cca letech 2008-2015 od té doby leží v regálu, vše funkční a bez vad.ceny dohodou dle výše odběru. Pokud by to někdo vzal komplet tak představa je 25000,- kontaktní telefon: 731525557
Foto nabízených věcí zde(nešlo mi to vložit): https://karelhav.rajce.idnes.cz/Paintball/?utm_source=notification&utm_medium=email&utm_campaign=album-created




Upozornění: Tento web neručí za korektnost údajů v sekci "Bazar". Není v našich možnostech prověřovat ani solidnost prodávajících / kupujících, ani kvalitu nabízeného zboží.